Cocktails and cuts

NICOLA KLOOSTERMAN

(40) heeft een razendsnelle start gemaakt als analoge collage kunstenaar. Zij mixt vintage en modern tot een nieuw boeiend mysterieus beeld. Haar sterke composities zijn zo krachtig en verleidelijk vreemd dat de kijker enkel rust is gegund met de grote witruimtes om haar collages heen. Kloosterman laat zien hoe je jezelf kunt afsluiten en in een andere wereld kunt geraken. Ogenschijnlijk simpel met veel gevoel voor detail, kleur en vorm.

Nicola Kloosterman heeft de ELLE tekenprijs 2016 ontvangen. Direct daarop is haar werk ook opgevallen en gepubliceerd met lovende kritieken door gerenommeerde kunstplatforms als THE JEALOUS CURATOR, JUXTAPOZ MAG en ARTWXRK.COM.

Het werk van Nicola wordt opgenomen in het prestigieuze boek MAKING THE CUT met daarin de beste collage artiesten van de wereld die in Januari 2017 verschijnt.

NICOLA heeft haar eerste solo show bij GALERIE OOSTERBOSCH in de Amsterdamse Jordaan. Opening zondag 8 januari 2017 om 15.00 uur. Vinkenstraat 154. (t/m 9 april zondag en op afspraak).

Instagram: @ohdecollage 

Author: info@atelier-oosterbosch.nl