WORKSHOPS

Met het prachtige daklicht is het Atelier van 50 m2 zeer geschikt voor workshops tot max. 16 deelnemers.
Exposerende kunstenaars geven een zaterdag- of zondagmiddag workshop met een mix van verhalen, zelf aan de slag, techniek en compositie. Tijdens de workshops vertellen de kunstenaars over wat ze meemaken. Ze geven je inzicht in het ontstaan van hun kunstwerken en ze geven je tips en trucs om zelf aan de slag te gaan en te blijven.
Spreekt dit je aan, wil je delen en geïnspireerd raken, dan ben je van harte welkom bij deze ontspannende workshops.
Ons actuele aanbod volgen? Kijk op InstagramFacebook of neem contact op.

Prijzen van deze workshops kunnen variëren.


AANBOD WORKSHOPS

COLLAGE WORKSHOP PLAYING CARDS.
Tijdens de expositie van Tinca Veerman organiseert Atelier Oosterbosch exclusieve workshops analoge collage maken met Tinca. ‘PLAYING CARDS’ is een middag met een mix van verhalen, eten en drinken, zelf aan de slag, techniek en compositie. Kunstenares Tinca Veerman is een succesvol inter- nationaal collage artiest. Tijdens de workshop vertelt zij over wat ze meemaakt, hoe zij zich als kunstenaar de afgelopen twintig jaar ontwikkeld heeft en hoe zij aandacht heeft gekregen via de fysieke en social media. Tinca geeft inzicht in het ontstaan van haar collages en geeft tips en trucs om zelf aan de slag te gaan en te blijven. Spreekt collagetechniek je aan, wil je delen, geïnspireerd raken, knippen en plakken dan ben je van harte welkom bij Playing cards.De workshops zijn incl. materialen, hand-out, catering en cadeau.Max. Zes deelnemers per workshop met 1,5 meter afstand van elkaar.Prijs 75 euro incl. Btw.


WORKSHOPS OP MAAT

Verschillende mogelijkheden
Op aanvraag organiseert Atelier Oosterbosch workshops collage en beeld voor bedrijven als onderdeel van een creatieve teamdag, visuele brainstorm of creatief vergaderen onder begeleiding van een professionele docent/kunstenaar. Wij vinden het belangrijk dat je een workshop kunt invullen naar eigen idee. Prijzen van de workshops voor groepen zijn op aanvraag.


WIL JIJ OOK ATELIER OOSTERBOSCH BOEKEN?

Het Atelier is per dagdeel te huur voor vergaderingen, visuele brainstormsessies, training en coaching. Aan de grote tafels is genoeg ruimte voor maximaal 18 gasten. Met het prachtige bovenlicht raak je vanzelf geïnspireerd. Informeer naar de mogelijkheden. Tijdens de vergadering is de gehele galerie voor jezelf. Vraag een vergadering aan

Blijf op de hoogte van de workshop activiteiten van Atelier Oosterbosch. Kijk op Instagram of Facebook voor het laatste nieuws. Of meld je aan voor de mailing lijst via het contact formulier.